Centre Metal·lúrgic

Recordar password

Novetats i esdeveniments20|12|2016

Bohigas membre del Consell dHonor del Gremi

En el marc de la reunió de Junta Directiva del Gremi celebrada el passat 19 de desembre, es va nomenar al Sr. Miquel Bohigas i Cintes, membre de ple dret del Consell d’honor del Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Comarca.

El Consell d’Honor es va constituir al 2007 en reconeixement a la vinculació especial que algunes persones han mantingut amb l’associació, i per les seves aportacions i col·laboracions que de forma totalment desinteressada han realitzat durant la vida del nostre Gremi.

Bohigas va signar en el Llibre d’Honor del Gremi, llibre que va ser obert per primera vegada el 19 de desembre de 2007 coincidint amb la presentació del Consell d’honor del Gremi.

Actualment, formen part del Consell d’Honor, el Sr. Enric García i Alcalà, el Sr. Miquel Martí i Carceller i el Sr. Antoni Sitjas i Renom. També hi ha format part el Sr. Manuel García Cortés que malauradament ja no està entre nosaltres.

La incorporació al Consell d’honor del Sr. Bohigas ha estat avalada per la seva llarga trajectòria professional, així com la seva inestimable dedicació al Gremi. Amb 22 anys ja tenia el seu propi taller on hi treballava amb la seva esposa. Junts van tirar endavant el negoci situat als baixos de casa dels seus pares. Al 1992 decideixen fer-lo més gran per acollir a més clients i donar millor servei. L’any 2015 es jubilà conservant com amics a molts clients i companys del sector i al 2016 va rebre el reconeixement a tota una vida dedicada al sector, atorgat pel Gremi en el Sopar del Sant Cristòfol.

Tornar

Associats Política de qualitat
ATIVALLES S.L.
Centre Metal·lúrgic c./ Concepció,40 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 12 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G58361957 * Nota legal
El Gremi   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web