Centre Metal·lúrgic

Recordar passwordAcords

Acord amb CIRE

El Centre Metal·lúrgic i el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) han signat un acord de col·laboració perquè les empreses associades puguin gaudir de grans avantatges, especialment econòmics, a través de les diferents accions productives que es desenvolupen en els tallers - dins i fora - dels centres penitenciaris, contactant i establint relacions de producció i comercials.

 • Les empreses associades podran subcontractar part de la seva producció a uns preus molt competitius i amb uns estàndards de qualitat molt elevats.

 • Les empreses associades podran sol·licitar personal, degudament format i tutelat pel CIRE, perquè treballin a les empreses que així ho sol·licitin.

  Actualment CIRE proporciona ocupació als interns en els seus 64 tallers, 18 dels quals són de producció pròpia i que ocupen uns 60.000 m2 de superficie i compten amb més de 343 empreses actives. Les instal·lacions en les que es desenvolupa el treball productiu són una rèplica exacta d’un taller o una fàbrica i si estan interessats, existeix la possibilitat de concertar una visita.

  Per a resoldre qualsevol dubte o si estan interessats, poden contactar amb la Sra. Montse Vilanova al tel. 93 745 78 10 o mitjançant el correu electrònic vilanova.montse@centrem.cat>


 • Tornar

  Associats Política de qualitat
  Centre Metal·lúrgic c./ Concepció,40 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 12 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G58361957 * Nota legal
  El Gremi   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web